93.405.13.19
 Presentació << Tornar  
 
Qui Som

L'actual Correduría d'assegurances GARZON-MIRAPEIX va iniciar la seva activitat l'any 1928 sent una Agència d'Assegurances regentada com a "Agent lliure" pel Sr. Ramón Tey Enrich, oncle de l'actual soci, el Sr. Josep Mª Mirapeix Vicens. El Sr. Ramón Tey durant la seva trajectòria professional va anar adquirint i gestionant una important cartera de clients. 

L'any 1963 va començar la seva activitat el Sr. Mirapeix, a l'edat de 17 anys es va incorporar en la correduría. Amb un autèntic esperit emprenedor molt amant de l'esport i, amb els consells del seu oncle, la cartera de clients va anar creixent. El Sr. Mirapeix es va titular com Corredor d'Assegurances, l'any 1974.

Hem de fer constar que el Sr. Mirapeix va ser un gran jugador d'elit en l'especialitat esportiva "CESTA-PUNTA", campió d'Espanya 10 anys seguits, campió Olímpic i medalla d'Or a Mèxic-68, 3 vegades campió del món en els anys 66, 69 i 71. L'any 1969 va rebre la Medalla d'Or de la Ciutat de Barcelona pel seu gran Historial Esportiu. Més tard va ser nomenat Seleccionador Español de l'especialitat.

El Sr. Mirapeix va continuar la seva labor professional fins a l'any 2007, data en la qual es va incoporar el Sr. Vicente Garzón Fernández, a la correduría, aprofitant una conjuntura professional que es va presentar. 

El Sr. Garzón es va iniciar al món de l'assegurance l'any 1974, a l'edat dels 15 anys amb la companyia ZURICH, on ha desenvolupat tota la seva carrera professional fins a l'any 2007. Ha recorregut gairebé totes les funcions de l'escalafó en una gran companyia d'assegurances i multinacional com és ZURICH:  

De 1974 a 1988 d'Administratiu en la companyia.   

De 1988 a 1996 de Responsable d'Administració.            

De 1997 a 2002 de Director d'Oficina.                            

De 2002 a 2007 de Gerent Comercial.                             

El Sr. Garzón pel seu currículum, és una persona amb una àmplia "cultura de l'assegurance", que coneix molt bé els interiors de les companyies i que pels seus coneixements ofereix un ventall molt ampli de solucions per a qualsevol problema que es produeixi dins del món assegurador.

Amb la seva entrada en la Correduría s'han pogut fer front a nous projectes de futur i abordar operacions complexes donada la seva experiència en el sector. El pas cap al futur de la correduría s'ha consolidat i fa il·lusionant el camí per aconseguir les metes que s'han traçat en aquesta nova etapa.

Empleats de l'actual Correduría d'Assegurances:   

Sr. Vicente Garzón Fernández (Soci i màxim responsable de la Correduría i administrador).          

Sr. Josep Mª Mirapeix Vicens (Soci de la Correduría).      

Sreta. Jessica Cano Molina (Responsable del departament de Sinistres).                                                            

Sreta. Marta Garzón Vázquez (Responsable del departament d'Administració, Gestions Comercials i Atenció al client).                                                                  

Sreta. Sonia Palomo Romero (Responsable del departament de Contractació i atenció al client).              

Sr. Rafael Hontiyuelo Artasona (Assessor Comercial, expert en rams de vida, jubilació, estalvi, pensions i proteccions personals.

 
|
Contacto
|
Avis Legal
|
Ubicació

garzonmirapeix.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència d'usuari, obtenir informació estadística sobre els seus hàbits de navegació i oferir publicitat adaptada a les seves preferències. A l'consentir, accepta aquests usos, si bé podrà retirar aquest consentiment en qualsevol moment a través de les funcions del seu navegador.. Llegir més